EuroParcs: Toegankelijk Vakantieplezier voor Iedereen

Ontdek het perfecte samenspel van comfort en toegankelijkheid bij EuroParcs, een vooraanstaand vakantiepark dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan het creëren van een inclusieve omgeving. We delen graag gedetailleerde inzichten over deze unieke bestemming, speciaal ontworpen om mindervalide reizigers een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden.

Een Wereld van Verschil

EuroParcs, met zijn diverse en pittoreske locaties verspreid over Nederland, vormt een oase van rust en ontspanning voor gasten van alle leeftijden en bekwaamheden. Wat dit vakantiepark onderscheidt, gaat verder dan idyllische landschappen en luxe voorzieningen; het draait om het creëren van een wereld van verschil voor gasten met mobiliteitsuitdagingen.

Toegankelijke Luxe

De vakantiewoningen van EuroParcs zijn doordacht ontworpen met het oog op toegankelijkheid, waarbij de nadruk ligt op comfort en gebruiksgemak. Ruime deuropeningen, aangepaste badkamers en doordachte voorzieningen maken het mogelijk voor mindervalide reizigers om in alle rust te genieten van hun verblijf. EuroParcs streeft ernaar om een thuis weg van huis te bieden, waar iedereen kan ontspannen en genieten.

Voorzieningen die Verder Gaan

Binnen de grenzen van EuroParcs wachten een scala aan voorzieningen die verder gaan dan het gebruikelijke. Rolstoelvriendelijke zwembaden, aangepaste sportfaciliteiten en speciaal ontworpen recreatiegebieden zorgen ervoor dat elke gast, ongeacht hun mobiliteitsniveau, deel kan nemen aan activiteiten en het vakantieplezier volledig kan omarmen.

Ontdek enkele van de mooiste mindervalide vakantieparken bij EuroParcs

EuroParcs Bad Hulckesteijn – Nijkerk (NL)

Pal aan het Veluwemeer en aan de rand van de Veluwe biedt Bad Hulckesteijn luxe (familie)villa’s en chalets voor maximaal 18 personen. Met een eigen jachthaven en een binnenzwembad is dit de perfecte plek voor een ontspannen vakantie aan het water.

© EuroParcs - Vakantiepark Bad Hulckesteijn
© EuroParcs – Vakantiepark Bad Hulckesteijn

EuroParcs Zilverstrand – Mol (BE)

Gelegen in het Vlaamse Mol, is Zilverstrand een oase van natuurlijke schoonheid. Met zwemvijvers en een binnenzwembad, is dit park niet alleen toegankelijk, maar biedt het ook een prachtige omgeving om te verkennen.

EuroParcs Veluwemeer – Nunspeet (NL)

Met een eigen zandstrand en watersportcentrum, is Veluwemeer een waar paradijs voor liefhebbers van wateractiviteiten. De gezellige kidsclub maakt het een ideale keuze voor gezinnen.

EuroParcs De Achterhoek – Lochem (NL)

Gelegen in het schilderachtige landschap bij Lochem, biedt De Achterhoek veel faciliteiten voor het hele gezin. Met speciale aandacht voor toegankelijkheid, is het een uitstekende keuze voor een onbezorgde vakantie.

EuroParcs Molengroet – Noord-Scharwoude (NL)

Midden in recreatiegebied Geestmerambacht en omringd door dorpjes, biedt Molengroet een scala aan accommodaties, waaronder chalets, kampeerplekken en vakantiewoningen voor maximaal 12 personen.

EuroParcs Hindeloopen – Hindeloopen (NL)

Dichtbij het IJsselmeer, biedt Hindeloopen een zandstrand en volop watersportrecreatie. Met chalets geschikt voor maximaal 6 personen, is het een ideale bestemming voor een ontspannen vakantie.

EuroParcs De Biesbosch – Dordrecht (NL)

Op rij-afstand van Nationaal Park De Biesbosch en het gezellige Dordrecht, biedt De Biesbosch chalets, cottages en bungalows voor maximaal 32 personen, met voorzieningen zoals een zwembad, jachthaven en bootverhuur.

EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug – Maarn (NL)

Midden in de Maarnse bossen biedt De Utrechtse Heuvelrug alle ruimte voor het hele gezin. Geniet van de natuur en breng een bezoek aan het gezellige Utrecht.

Dit is slechts een greep uit de toegankelijke vakantieparken van EuroParcs. Elk park biedt unieke ervaringen en faciliteiten, zodat mindervaliden en rolstoelgebruikers volop kunnen genieten van een zorgeloze vakantie. Boek vandaag nog en ontdek het comfort en de inclusiviteit van EuroParcs.

Jouw Vakantie, Jouw Manier

Met EuroParcs wordt het plannen van een mindervalide vakantie een naadloze ervaring. Ontdek met ons de mogelijkheden, faciliteiten en de warme gastvrijheid die EuroParcs kenmerken, en maak je klaar voor een vakantie op maat, helemaal op jouw manier.