Landal Greenparks: Mindervalide vakantiehuisjes

Ontdek Aangepaste Mindervalide Vakantiehuisjes bij Landal GreenParks

Landal GreenParks begrijpt het belang van toegankelijke en comfortabele vakantieverblijven voor mindervalide gasten. Daarom bieden we verschillende soorten aangepaste accommodaties om aan diverse behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar extra comfort, speciale zorgwensen hebt, slecht ter been bent, of afhankelijk bent van een rolstoel, bij Landal GreenParks vind je de perfecte oplossing voor een zorgeloze vakantie-ervaring.

Breed toegankelijk

 • Deze accommodaties zijn ontworpen voor gasten die wat extra comfort wensen, moeite hebben met lopen of gebruikmaken van een rollator of krukken.
 • De slaapkamer en badkamer met een vlakke douche bevinden zich op de begane grond.
 • Het toegangspad naar de bungalow en de parkeerplaats zijn verhard voor gemakkelijke toegang.
 • Deze accommodaties zijn geschikt voor gasten die extra aanpassingen nodig hebben en afhankelijk zijn van een rolstoel.
 • Naast de faciliteiten van de breed toegankelijke accommodaties, beschikken ze over extra brede deuren (minimaal 85 cm).
 • In de slaapkamer is ruimte voor een hoog/laagbed, met minimaal 90 cm ruimte aan één zijde van het bed.
 • De badkamer is voorzien van een douchezitje en een verhoogd toilet met extra beugels.
 • Deze accommodaties bieden optimale toegankelijkheid, zelfs voor gasten in een elektrische rolstoel.
 • Naast de faciliteiten van de extra toegankelijke accommodaties, vind je hier een onderrijdbaar werkblad in de keuken, een hoog/laagbed en een berging met een oplaadpunt voor een scootmobiel.
Mindervalide vakantie Landal Greenparks - © Pexels - Judita Tamošiūnaitė
Mindervalide vakantie Landal Greenparks – © Pexels – Judita Tamošiūnaitė

Zorg en Vakantie

Bij Landal GreenParks begrijpen we dat sommige gasten extra begeleiding, verpleging en verzorging nodig hebben. Daarom werken we samen met Comfortzorg, een landelijk erkende zorgorganisatie op het gebied van zorg op vakantiebestemmingen. Met Comfortzorg kun je zorgeloos genieten van je vakantie, met de zorg en hulpmiddelen die je thuis gewend bent.

Hulpmiddelen en Verpleging

Comfortzorg biedt een breed scala aan hulpmiddelen, zoals hoog/laagbedden, toiletverhogers en rolstoelen. Zelfs het gebruik van ambulante alarmering is mogelijk. Alles wat je thuis nodig hebt, kan ook op je vakantiebestemming worden geregeld.

In Overleg Geregeld

Comfortzorg bespreekt de gewenste verpleging en benodigde hulpmiddelen telefonisch met jou. Ze zorgen voor schriftelijke bevestiging van de gemaakte afspraken, zodat je zeker weet dat je op het park van je keuze kunt genieten van een onvergetelijke vakantie. Deze service biedt jou en je begeleiders de mogelijkheid om enkele uren weg te zijn, terwijl de zorg professioneel wordt overgenomen door Comfortzorg.

Reserveer Jouw Bungalow

Je kunt jouw accommodatie bij Landal GreenParks eenvoudig online reserveren. Na het boeken kun je voor zorg op maat zelf contact opnemen met Comfortzorg. Je vindt het reserveringsformulier onder ‘Comfortzorg’ op onze website.

Kosteloos Annuleren

Mocht Comfortzorg onverhoopt niet aan je zorgvraag kunnen voldoen, dan bespreken ze mogelijke alternatieven met je. Als er geen passend alternatief beschikbaar is, kun je je accommodatie kosteloos annuleren. Voor vragen tijdens je verblijf en eventuele aanvullende dienstverlening kun je Comfortzorg bereiken tijdens kantooruren via 0900-2341234 (€ 0,20 per gesprek, max. € 10). In geval van nood is de zorgcentrale van Comfortzorg buiten kantooruren te bereiken op hetzelfde nummer.

Comfortzorg

Bij behoefte aan zorg op maat, neem je zelf contact op met Comfortzorg. Let op: Comfortzorg brengt organisatiekosten in rekening. Je kunt het reserveringsformulier invullen of telefonisch contact opnemen met Comfortzorg via tel. 0900-2341234. Zorg ervoor dat je de naam en telefoonnummer van je zorginstelling bij de hand hebt.

Comfortzorg zal binnen 5 werkdagen contact met je opnemen om de aanvraag met je door te nemen. Je kunt ook een e-mail sturen naar vakanties@comfortzorg.nl, en Comfortzorg zal ook dan binnen 5 werkdagen contact met je opnemen. Je krijgt een persoonlijk vakantiezorgplan waarin alle benodigde gegevens staan.

Hoewel Comfortzorg haar uiterste best doet om de zorg te regelen, kan er soms een tekort aan zorgverleners zijn, vooral tijdens de vakantieperiodes. Als Comfortzorg de zorg niet kan regelen, word je tijdig op de hoogte gebracht en bespreek je mogelijke alternatieven.

Let op: Comfortzorg biedt geen diensten op de Waddeneilanden.

Mindervalide Vakantiehuis: Comfort voor Iedereen

Onze mindervalide vakantiehuizen zijn ontworpen met aandacht voor detail, zodat iedereen kan genieten van een onvergetelijke vakantie. De ruime indeling zorgt voor gemakkelijke toegang en beweging, en de aangepaste voorzieningen maken uw verblijf zo comfortabel mogelijk.

Landal Mindervalide Bungalow: Omgeven door Natuur

Bij Landal GreenParks kunnen mindervalide gasten genieten van de natuur zonder beperkingen. Onze mindervalide bungalows zijn gelegen in prachtige natuurlijke omgevingen, zodat u kunt ontspannen en genieten van de rustgevende geluiden van de natuur.

Rolstoelvriendelijke vakantie Landal © Pixabay
Rolstoelvriendelijke vakantie Landal © Pixabay

Mindervalide Huisje: Toegankelijke Voorzieningen

Onze mindervalide huisjes zijn voorzien van diverse toegankelijke voorzieningen, zoals rolstoeltoegankelijke ingangen, aangepaste badkamers en keukens, en ergonomische meubels. U kunt er zeker van zijn dat uw verblijf in een Landal GreenParks mindervalide vakantiehuis moeiteloos en comfortabel zal zijn.

Waarom Landal GreenParks?

 • Diversiteit: Ze bieden een verscheidenheid aan mindervalide vakantiehuizen in prachtige locaties in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Tsjechië, Hongarije en Denemarken.
 • Toegankelijkheid: Onze accommodaties zijn ontworpen met de behoeften van mindervaliden in gedachten.
 • Natuurbeleving: Geniet van de natuurlijke schoonheid in en rondom onze parken.
 • Kwaliteitsservice: Ons vriendelijke personeel staat altijd klaar om u te helpen met eventuele specifieke behoeften.

Kies voor Landal GreenParks voor een ontspannen vakantie-ervaring in een mindervalide vakantiehuis dat aan al uw verwachtingen voldoet. Boek vandaag nog en maak herinneringen die een leven lang meegaan.

Kortom… Op zoek naar de perfecte vakantiebestemming voor mindervaliden? Bij Landal GreenParks begrijpen we het belang van comfort en toegankelijkheid voor iedereen. Daarom bieden wij speciale mindervalide vakantiehuizen, mindervalide bungalows en mindervalide huisjes voor een zorgeloze vakantie.