Mindervalide Vakantiehuizen bij Roompot: Zorgeloos Genieten!

Ben je op zoek naar een vakantieverblijf dat volledig is aangepast aan jouw behoeften als mindervalide gast? Roompot Care begrijpt dat toegankelijkheid voor iedereen anders is, en daarom bieden we aangepaste vakantieverblijven die aan al jouw wensen voldoen. Of je nu rolstoelvriendelijke voorzieningen, ruime kamers of speciale hulpmiddelen nodig hebt, Roompot Care heeft het allemaal.

Aangepaste vakantiewoning Roompot

Aangepaste Vakantieverblijven

Onze aangepaste vakantieverblijven zijn zorgvuldig geselecteerd en getest op toegankelijkheid. We begrijpen dat elke gast unieke behoeften heeft, daarom hebben we voor elke accommodatie een uitgebreide checklist ingevuld. Hierdoor kun je zelf bepalen of de accommodatie geschikt is voor jou. Onze voorzieningen omvatten onder andere rolstoelvriendelijkheid, leuningen in de douche en bij de wc’s, en ruime kamers. Bovendien kun je extra hulpmiddelen bijboeken om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Mindervalide vakantiehuizen Roompot © Roompot
Mindervalide vakantiehuizen Roompot © Roompot

Reserveren Hulp & Zorgmiddelen

Bij Roompot Care begrijpen we dat zorg en hulpmiddelen een essentieel onderdeel zijn van een zorgeloze vakantie. Daarom bieden we je de mogelijkheid om eenvoudig zorg en hulpmiddelen te reserveren voor je vakantieverblijf.

Wanneer je je vakantieverblijf hebt geboekt, kun je met behulp van ons bijboekformulier zorg en hulpmiddelen toevoegen. Het ingevulde formulier wordt automatisch doorgestuurd naar Roompot Care en Comfortzorg. Comfortzorg zal binnen 5 werkdagen contact met je opnemen om je aanvraag te bespreken. In 99,9% van de gevallen kan Comfortzorg aan je aanvraag voldoen.

Heb je vragen of wil je een offerte ontvangen voordat je boekt? Geef dit aan op het bijboekformulier onder “opmerkingen.” Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Comfortzorg via 0900 234 1234 of een e-mail sturen naar vakanties@comfortzorg.nl. Binnen 5 werkdagen zal Comfortzorg contact met je opnemen en je voorzien van een persoonlijk vakantiezorgplan, waarin alle benodigde gegevens staan.

Zorg & Hulpmiddelen op het Vakantieadres

Comfortzorg biedt verschillende tarieven voor zorg en hulpmiddelen op je vakantieadres. De tarieven variëren afhankelijk van de hulpmiddelen en zorg die je nodig hebt.

Nederlandse gasten:

  • Zorgverzekeringswet: Je kunt de zorg die je thuis ontvangt vaak ook op je vakantieadres krijgen. Comfortzorg regelt de financiering van deze zorg, en de meeste hulpmiddelen kun je gratis lenen. Enkele artikelen hebben een huurvergoeding.
  • Persoonsgebonden budget (PGB): Als je over een PGB beschikt, kun je de zorg tijdens je vakantie betalen met behulp van Comfortzorg.
  • Particulier: Voor Nederlandse gasten zonder geldige indicatie hanteert Comfortzorg particuliere tarieven.

Buitenlandse gasten:

  • Buitenlandse gasten betalen particuliere tarieven voor zorg en hulpmiddelen.
  • Houd er rekening mee dat er transportkosten gelden voor levering van hulpmiddelen buiten Nederland.

Vakantiedialyse

Een vakantie is altijd welkom, maar voor dialysepatiënten kan het lastig zijn om een geschikte vakantiebestemming te vinden. Roompot Care biedt de oplossing! In samenwerking met diverse ziekenhuizen bieden we vakantiedialyse op onze vakantieparken aan. Hierdoor kunnen dialysepatiënten zonder zorgen van hun vakantie genieten.

Rolstoelvriendelijk vakantiehuis Roompot © Roompot
Rolstoelvriendelijk vakantiehuis Roompot © Roompot

Kuuroorden

Kuuroorden zijn al meer dan 2000 jaar populaire bestemmingen voor mensen met gewrichtsaandoeningen, reumatische aandoeningen, en meer. Het Thermaalbad Arcen biedt uitkomst aan mensen met verschillende aandoeningen, zoals Artritis psoriatica en reumatoïde artritis. Kuren in kuuroorden vermindert stijfheid, pijn en vermoeidheid, en vergroot de mobiliteit.

Specialistische Begeleiding

Tijdens je kuurreis word je begeleid door een team van gespecialiseerde artsen, reumatologen en fysiotherapeuten. Je krijgt oefeningen, massages en beweging in de warme thermaalbaden, wat zorgt voor een betere doorbloeding van je spieren en gewrichten. Dit leidt tot minder pijn na een bezoek aan het kuuroord.

Kuurhotel

Tijdens je kuurreis verblijf je in Parkhotel Bad Arcen, gelegen tussen de Limburgse heuvels. Hier kun je genieten van de prachtige omgeving en fysiotherapie behoort ook tot de mogelijkheden.

Hoe Boek ik Zorg en Hulpmiddelen?

Je boekt eerst je gewenste accommodatie en vult vervolgens het zorgaanvraagformulier in onder het thema ‘Zorg & Hulpmiddelen’ op onze website. Onze partner Comfortzorg zal persoonlijk contact met je opnemen om de aanvraag door te spreken. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Comfortzorg via 0900 234 1234.

Samen Op Vakantie

Als één persoon in je gezin fulltime verzorging nodig heeft, is het vaak lastig om dit met alleen thuiszorg op het vakantieadres te regelen. Bij het Buurtzorg Pension in Zierikzee kunnen gasten tijdelijk verblijven en verzorgd worden, terwijl de rest van het gezin in een Roompot vakantiepark verblijft. Zo kun je toch samen van een prachtige omgeving genieten.

Wat Als Zorg Niet Geregeld Kan Worden?

Als onze zorgpartners niet in staat zijn om de gewenste zorg te leveren, kun je de geboekte accommodatie kosteloos annuleren. Neem hiervoor contact op met Roompot Care.

Zorgeloos Genieten

Bij Roompot Care staat de kwaliteit van zorg en het welzijn van onze gasten altijd centraal. Wij bieden de mogelijkheid om zorg en hulpmiddelen op maat te leveren, zodat je zonder zorgen van een heerlijke vakantie kunt genieten. Wacht niet langer en boek jouw mindervalide vakantie bij Roompot Care!

Onze Bestemmingen

Roompot beschikt over zo’n 35 bestemmingen (parken) waar Roompot Care mogelijk is. Denk o.a. aan:

  • Weerterbergen
  • Noordzee Résidence Cadzand-Bad
  • Landgoed Het Grote Zand

Wil je een vakantie boeken die perfect aansluit bij jouw zorgbehoeften? Roompot Care staat voor je klaar! Boek vandaag nog en geniet van een zorgeloze vakantie.