Mindervalide Vakantiehuizen bij Molenheide: Zorgeloos Genieten!

Ben je op zoek naar een vakantiebestemming die volledig is aangepast aan jouw behoeften als mindervalide gast? Bij Molenheide begrijpen we het belang van toegankelijkheid en comfort voor iedereen. Al onze bungalows zijn ontworpen met mindervalide gasten in gedachten, waardoor je zorgeloos kunt genieten van je vakantie.

Molenheide mindervalide vakantiehuizen

Toegankelijkheid voor iedereen

Alle bungalows bij Molenheide zijn voorzien van een brede ingang, zodat rolstoelgebruikers gemakkelijk toegang hebben tot de bungalow. We begrijpen dat elke gast unieke behoeften heeft en daarom hebben we gezorgd voor binnendeuren met normale afmetingen, zodat je je vrij kunt bewegen in de accommodatie.

Oasis (Comfort Plus) Bungalows

Onze Oasis (Comfort Plus) bungalows zijn speciaal ontworpen voor rolstoelgebruikers. Deze bungalows hebben een ingang die aangepast is, waardoor rolstoelgebruikers moeiteloos naar binnen en buiten kunnen gaan. Daarnaast beschikken de Oasis bungalows over een breder toilet, wat zorgt voor extra comfort en gemak.

Vakantiehuis / Bungalow Oasis in Molenheide © Molenheide
Vakantiehuis / Bungalow Oasis in Molenheide © Molenheide

Reserveren van Zorg & Hulpmiddelen

Bij Molenheide begrijpen we dat zorg en hulpmiddelen essentieel zijn voor een zorgeloze vakantie. Daarom bieden we je de mogelijkheid om eenvoudig zorg en hulpmiddelen te reserveren voor je vakantieverblijf. Wanneer je je vakantieverblijf hebt geboekt, kun je met behulp van ons bijboekformulier zorg en hulpmiddelen toevoegen. Dit formulier wordt automatisch doorgestuurd naar onze zorgpartners, die binnen 5 werkdagen contact met je opnemen om je aanvraag te bespreken.

Vakantieplezier voor Iedereen

Bij Molenheide geloven we in vakantieplezier voor iedereen, ongeacht je mobiliteitsniveau. Onze mindervalide vakantiehuizen zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen, zodat je zonder zorgen kunt genieten van de prachtige omgeving en faciliteiten die Molenheide te bieden heeft.

Hoe Boek ik Zorg en Hulpmiddelen?

Je boekt eerst je gewenste accommodatie bij Molenheide en vult vervolgens het zorgaanvraagformulier in op onze website onder het thema ‘Zorg & Hulpmiddelen.’ Onze zorgpartners nemen persoonlijk contact met je op om de aanvraag door te spreken. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met onze zorgpartners voor meer informatie.

Zorgeloze Vakanties bij Molenheide

Bij Molenheide willen we dat al onze gasten, inclusief mindervalide gasten, kunnen genieten van zorgeloze vakanties. We hebben gezorgd voor toegankelijke accommodaties en bieden de mogelijkheid om zorg en hulpmiddelen op maat te leveren. Wacht niet langer en boek jouw mindervalide vakantie bij Molenheide!

Ontdek Molenheide

Molenheide is een prachtig vakantiepark gelegen in een groene omgeving. Naast toegankelijke bungalows bieden we ook een scala aan faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Ontdek onze indoor speeltuinen, subtropisch zwembad en avontuurlijke activiteiten.

Boek Je Mindervalide Vakantie bij Molenheide

Bij Molenheide staan we klaar om je te verwelkomen voor een zorgeloze vakantie. Boek vandaag nog en ontdek de schoonheid van Molenheide, waar iedereen kan genieten van een onvergetelijke vakantie.